Potpuni zdravstveni skrining (THS) za muškarce

Nazad
Potpuna provera vašeg zdravstvenog stanja

Konstantna izloženost stresu, smanjena fizička aktivnost, neredovni obroci i brza hrana koja obiluje mastima i ugljenim hidratima, vremenom uzrokuju poremećaje i oštećenja organizma, koja mogu prerasti u hronične bolesti.

U Opštoj bolnici MediGroup pripremili smo jedinstven i kompletan paket pregleda i dijagnostičkih procedura koji omogućava detaljnu kontrolu i preciznu procenu vašeg zdravstvenog stanja na jednom mestu, u toku samo jednog dana. Savremeni način života, stres, umor i neredovna ishrana kao i činjenica da mnogi simptomi bolesti često izostanu, čine redovne i kompletne preglede nezamenljivim u pogledu prevencije i pravovremenog otkrivanja bolesti.

Svi pregledi obuhvaćeni programom MediGroup Total su neinvanzivni i bezbolni, obavljaju se u jednom danu i bez čekanja. Usluga je personalizovana - ceo tim lekara na usluzi je jednom pacijentu kome je obezbeđen sav komfor i udobnost savremeno i moderno opremljene Opšte bolnice MediGroup. Program je jedinstven po tome što u toku samo jednog dana i sa krajnjom tačnošću identifikuje svaki faktor rizika za pojavu brojnih oboljenja, posebno kardiovaskularnog sistema i malignih bolesti, a koja danas predstavljaju najučestalije pretnje po zdravlje stanovništva u Srbiji. Stoga je MediGroup Total namenjen svakom pojedincu koji želi da drži pod kontrolom sopstveno zdravlje, kome je potrebna brza i tačna dijagnoza ili je u stalnoj trci s vremenom.

Paket pregleda i procedura uključuje:

osnovne i napredne analize krvi i urina koje omogućavaju rano otkrivanje bolesti
laboratorijske testove jetre i indikatore metaboličkih funkcija i CYFRA 21-1 tumor marker pluća
lipidogram za identifikaciju rizika od moždanog udara, infarkta i vaskularnih oboljenja
ispitivanje hormona štitaste žlezde
serološke testove (HIV, hepatitis B i C)
genetska ispitivanja za žene sa fokusom na kongenitalne predispozicije ka raku dojke (CA 15-3), jajnika (CA 125) i HE 4 tumor marker, cerviksa (tumor markeri za rano otkrivanje karcinoma grlića materice), debelog creva (CEA, CA 19-9)
utvrđivanje rizika za nastanak karcinoma debelog creva (test na okultno krvarenje)
ultrazvučni pregled štitaste žlezde, abdomena i dojki (za žene)
ultrazvučni pregled dojki za rano otkrivanje malignih bolesti dojke/mamografija na indikaciju
pregled kardiologa sa posebnim osvrtom na faktore rizika za nastanak kardiovaskularnih oboljenja i sa ultrazvučnim pregledom srca
elektrokardiografija koja ukazuje na poremećaje srčanog ritma, eventualno postojanje ishemije i drugih poremećaja u funkcionisanju srčanog mišića
ergometrijski stres test (test fizičkog opterećenja)
doppler arterija krvnih sudova vrata/karotida radi procene prisustva ranih znakova ateroskleroze, i rizika od nastanka moždanog udara
pregled pulmologa/pneumoftiziologa
spirometrijski pregled
pregled ginekologa za dame (kolposkopski pregled, Papa test i ultrazvučni pregled organa male karlice)
pregled urologa za muškarce (kompletan fizikalni urološki pregled, ultrazvučni pregled genitalnih organa sa posebnim osvrtom na oboljenja prostate i analizom tumorskih markera za prostatu (PSA, FreePSA, PSA/FreePSA))
magnetna rezonanca abdomena i toraksa
rentgenski snimak srca i pluća prema indikaciji
virtuelna (skenerska) koronografija/bronhoskopija/ angiografija/kolonoskopija prema indikaciji
endoskopska procedura: bronhoskopija/gastroskopija/kolonoskopija prema indikaciji

Kliknite na lokaciju za pregled cene i izbor stručnjaka