Porodilište, Hirurgija, Poliklinika sa dnevnom bolnicom

Nazad

Minimalno invazivna hirurgija kičme

POZOVITE 011 40 40 100 I ZAKAŽITE PREGLED I KONSULTACIJE KOD DR SCI MED. MARKA MARKOVIĆA

U okviru Hirurgije u Opštoj Bolnici MediGroup zastupljene su usluge iz domena Minimalno invanzivne hirurgije kičme. Ova metoda podrazumeva hirurško lečenje sa minimalnom traumatizacijom mekih tkiva i tkiva oko mesta lezije odnosno samog patološkog procesa. 

Celokupan tekst

MEDIGROUP REGIONALNI CENTAR ZA ORTHOKINE

POZOVITE 011 40 40 100 I ZAKAŽITE PREGLED ILI KONSULTACIJE KOD DR SCI MED. MARKA MARKOVIĆA

Posebna hirurška intervencija aplikacija “Orthokine” seruma u kičmeni kanal se sa velikim uspehom primenjuje već više od 10 godina u pojedinim centrima u Evropi, a u našoj zemlji već tri godine od strane Dr sci med. Marka Markovića koji je jedini licenciran u regionu za ovu proceduru.

Sada se primenjuje jedino u Medigroup Opštoj bolnici.

 

Celokupan tekst

Porodilište

POZOVITE NAŠE LEKARE I ZAKAŽITE PREGLED 011 40 40 100

U porodičnoj atmosferi porodilišta Opšte bolnice MediGroup radi veoma iskusan i stručan medicinski kadar posvećen zdravlju budućih majki i bezbednom dolasku novorođenčadi na ovaj svet - od prvog dana trudnoće, njenog praćenja i vođenja, psihofizičke pripreme za porođaj, samog porođaja, kao i dalje zdravstvene brige o novom članu porodice, u okviru pedijatrijske službe.

Celokupan tekst

Poliklinika - Ambulante

U okviru poliklinike Opšte bolnice MEDIGROUP, koju čini 17 savremeno opremljenih ordinacija, 365 dana godišnje mogu se uraditi sve vrste pregleda iz oblasti opšte i interne medicine.

Pacijentima je na raspolaganju i kompletna laboratorijska dijagnostika.

Celokupan tekst

Dnevna bolnica

Dnevna bolnica koncipirana je tako da obezbeđuje usluge dijagnostike i lečenja uz minimalno odsustvo pacijenta iz porodice i radne sredine. Usluge se pružaju u zakazanim terminima, kratkim i planiranim boravcima tokom dana.

Celokupan tekst