MediGroup Vesti

Nazad

MediGroup obeležio pet godina uspešnog poslovanja

Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu – MediGroup, proslavio je svoj peti rođendan u prijatnom ambijentu hotela Hilton u Beogradu. U prisustvu brojnih zvanica, poslovnih partnera i eminentnih stručnjaka iz oblasti medicine, svečano je obeležen prvi jubilej kompanije, te pet godina uspešnog poslovanja i posvećene brige o njenim korisnicima.

Celokupan tekst

Srbija prvi put domaćin Svetskog kongresa u oblasti medicine

U Srbiji će prvi put biti organizovan jedan svetski kongres iz oblasti medicine i to Svetski kongres Perinatalne medicine (WCPM), koji će u Beogradu okupiti oko 2000 stručnjaka iz ginekologije, neonatologije, pedijatrije, anestezije, dečje hirurgije, kardiologije, patologije, genetike iz celog sveta.

Celokupan tekst

SAOPŠTENJE UPRAVE MEDIGROUP

MediGroup, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u zdravstvu sa zadovoljstvom saopštava da je potpisala ugovor kojim počinje proces pristupanja Doma Zdravlja „Dr Cvjetković“ u Novom Sadu MediGroup-i.

Celokupan tekst

Stručno pojačanje Opšte bolnice MediGroup

Opšta bolnica MediGroup dobila je novo pojačanje u pogledu lekarskog kadra. Reč je o vrhunskim stručnjacima iz domena najzahtevnijih specijalizacija medicine koji će svoje znanje i bogato iskustvo staviti na raspolaganje pacijentima Opšte bolnice MediGroup. 

Celokupan tekst