MediGroup Vesti

Nazad

Srbija prvi put domaćin Svetskog kongresa u oblasti medicine

U Srbiji će prvi put biti organizovan jedan svetski kongres iz oblasti medicine i to Svetski kongres Perinatalne medicine (WCPM), koji će u Beogradu okupiti oko 2000 stručnjaka iz ginekologije, neonatologije, pedijatrije, anestezije, dečje hirurgije, kardiologije, patologije, genetike iz celog sveta.

Celokupan tekst

SAOPŠTENJE UPRAVE MEDIGROUP

MediGroup, najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u zdravstvu sa zadovoljstvom saopštava da je potpisala ugovor kojim počinje proces pristupanja Doma Zdravlja „Dr Cvjetković“ u Novom Sadu MediGroup-i.

Celokupan tekst

Stručno pojačanje Opšte bolnice MediGroup

Opšta bolnica MediGroup dobila je novo pojačanje u pogledu lekarskog kadra. Reč je o vrhunskim stručnjacima iz domena najzahtevnijih specijalizacija medicine koji će svoje znanje i bogato iskustvo staviti na raspolaganje pacijentima Opšte bolnice MediGroup. 

Celokupan tekst

Dani akreditacije

Proces akreditacije zdravstvenih ustanova je proces kontinuiranog unapređenja kvaliteta rada i bezbednosti pacijenta.

Akreditaciona filozofija stvara mogućnost zaposlenima u zdravstvenim ustanovama da otkriju sopstvene prednosti i mogućnosti za unapređenje kvaliteta rada i bezbednosti pacijenta i da ujedno sebi postave kratkoročne i dugoročne ciljeve poslovanja.

Celokupan tekst