MediGroup Vesti

Nazad

VAŽNA INFORMACIJA

Poštovani građani i MediGroup korisnici,

Ovim putem želimo da vam skrenemo pažnju da su se pojavile osobe koje se lažno predstavljaju kao saradnici MediGroup sistema. Reč je o starijim, uglavnom ženskim, osobama koje dolaskom na kućnu adresu od građana traže novac ili dokumentaciju radi zakazivanje besplatnih pregleda i ostvarivanja popusta u okviru MediGroup sistema.

Celokupan tekst

Stručno pojačanje Opšte bolnice MediGroup

Opšta bolnica MediGroup dobila je novo pojačanje u pogledu lekarskog kadra. Reč je o vrhunskim stručnjacima iz domena najzahtevnijih specijalizacija medicine koji će svoje znanje i bogato iskustvo staviti na raspolaganje pacijentima Opšte bolnice MediGroup. 

Celokupan tekst

Dani akreditacije

Proces akreditacije zdravstvenih ustanova je proces kontinuiranog unapređenja kvaliteta rada i bezbednosti pacijenta.

Akreditaciona filozofija stvara mogućnost zaposlenima u zdravstvenim ustanovama da otkriju sopstvene prednosti i mogućnosti za unapređenje kvaliteta rada i bezbednosti pacijenta i da ujedno sebi postave kratkoročne i dugoročne ciljeve poslovanja.

Celokupan tekst

Novi Medigroup Dom zdravlja u Beogradu

Čast nam je da Vas obavestimo da je Medigroup Dom zdravlja Bulevar otvorio svoja vrata 26. marta 2015. godine.

Dom zdravlja Bulevar je najveći privatni dom zdravlja sa ove strane reke Save i Dunava. Svi stanovnici grada i bliže okoline su pozvani da nas posete i uvere se u visok evropski standard kojim smo se rukovodili kada smo stvarali ovu instituciju.

Celokupan tekst

Dom zdravlja Dr Ristić - nova lokacija

Obaveštavamo vas da Medigroup Dom zdravlja Dr Ristić od 12. novembra možete posetiti i na još jednoj lokaciji, u Pariske komune 26 gde do kraja novembra možete ostvariti 50% popusta na sve preglede osim na usluge laboratorije, terenske službe i medicine rada.

Celokupan tekst

Miloš klinika

Prva privatna zdravstvena platforma na našim prostorima MEDIGROUP, koju trenutno čine Domovi zdravlja „Dr Ristić” i „Jedro”, Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova sa porodilištem i Opšta bolnica MediGroup, postala je bogatija za još jednu ustanovu članicu - Miloš kliniku, specijalnu bolnicu za oftalmologiju sa centrom za refraktivnu hirurgiju.

Celokupan tekst

Zdravstvena platforma Medigroup

MEDIGROUP zdravstvena platforma je nastala udruživanjem iskustva, profesionalizma i stručnosti četiri zdravstvene ustanove sa više decenijskom tradicijom - Dom zdravlja "Dr Ristić" Novi Beograd, Dom zdravlja "Jedro" Novi Beograd i "Specijalna ginekološka bolnica Jevremova sa porodilištem".

Celokupan tekst