Svetski poznati tim ORL hirurga sa Osborne instituta u poseti MediGroup Opštoj bolnici

Nazad

Kao gostujući ekspert Opšte bolnice MediGroup, od 06. - 11. novembra Dr Rajan Ozborn (Dr. Ryan Osborne), međunarodno priznati ORL hirurg, subspecijalista hirurgije glave i vrata će sa svojim timom boraviti u Beogradu. Osborne institut je napredna ORL Klinika iz Los Anđelesa, a tim hirurga, predvođen dr Rajanom Ozbornom, čine obučeni subspecijalisti ORL i maksilofacijalne hirurgije.

Tokom svoje posete hirurški tim Osborne instituta besplatno će obavljati specijalističke ORL preglede i konsultacije u MediGroup Opštoj bolnici. Tim hirurga je obučen za primenu najnaprednijih i minimalno invanzivnih tehnika u tretmanu oboljenja glave i vrata. Stručno osoblje MediGroup Opšte bolnice će imati priliku da se upozna sa inovativnim tehnikama i najsavremenijim metodama lečenja ovih kompleksnih oboljenja.

Kao najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup ulaže značajna sredstva u sve procese i ide u korak sa svetskim trendovima u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine, sve u cilju stvaranja najvećeg nivoa usluga i mogućnosti za sve naše korisnike. Iskustvo, znanje i stručnost naših zaposlenih su od presudnog značaja za MediGroup, a poseta uvaženog onkološkog hirurga dr Rajana Ozborna to i dokazuje. Partnerstvo između OHNI i MediGroup-e će u MediGroup Opštoj bolnici omogućiti negu bez premca i pružiće pacijentima lakši pristup hirurgiji i zdravstvenoj nezi svetskog nivoa.

Osborne institut za lečenje oboljenja glave i vrata (OHNI) je međunarodno priznat kao centar izvrsnosti za inovativne i napredne tretmane oboljenja uha, grla i nosa, onkologiju glave i vrata, oboljenja pljuvačnih žlezda,poremećaja sluha,poremećaje govora kao i estetsku i funkcionalnu nazalnu i facijalnu hirurgiju. Partnerstvo između OHNI i MediGroup će u MediGroup Opštoj bolnici omogućiti negu bez premca i pružiće pacijentima lakši pristup hirurgiji i zdravstvenoj nezi svetskog nivoa.