Opšta Bolnica MediGroup

Nazad

Udruživanjem iskustva, profesionalizma i stručnosti četiri zdravstvene ustanove sa više decenijskom tradicijom -  Dom zdravlja "Jedro", Dom zdravlja "Dr Ristić", na Novom Beogradu, Dom zdravlja "Dr Ristić 2" na Banovom Brdu i Specijalne ginekološke bolnice Jevremova sa porodilištem,  pod krov prve privatne zdravstvene platforme MediGroup u decembru 2013. počinje sa radom Opšta bolnica MediGroup.

Opšta bolnica Medigroup - izgled bolnice spoljaOpšta bolnica Medigroup - izgled bolnice sa strane

 

Opšta bolnica MediGroup se nalazi u ulici Milutina Milankovića br. 3 na Novom Beogradu u objektu koji je urađen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji se prostire se na 6000 m2.

Sinergijom ustanova članica MediGroup platforme naš tim čini više od 250 stalno zaposlenih doktora koji uz doktore konsultante i gostujuće doktore iz inostranstva predstavljaju tim od preko 700 doktora koji su na raspolaganju pacijentima .

Opšta bolnica MediGroup je najveća privatna bolnica u Srbiji.

U okviru Opšte bolnice MediGroup nalazi se savremena laboratorija, Dijagnostičko odelenje sa najsavremenijom opremom, Poliklinika sa Dnevnom bolnicom, Hirurgija sa najzastupljenijim hirurškim granama i najveće privatno Porodilište u Srbiji.