9 na 9

Nazad

POZOVITE NAŠE LEKARE I ZAKAŽITE PREGLED 011 40 40 100

MEDIGROUP je od 1.10.2014. uvela novu uslugu pod nazivom “9 na 9” koja vam omogućava da praćenje trudnoće i porođaj u Opštoj bolnici MediGroup platite u nekoliko mesečnih rata.

Trudnoću možete voditi kod odabranog ginekologa u našim članicama: Dom zdravlja “Dr Ristić” na dve lokacije, Domovima zdravlja:“Jedro”, “Bulevar”, “Kalenić”,”Dorćol”, “Banovo brdo”" ili Poliklinici Opšte bolnice MediGroup i Vašu bebu doneti na svet u savremenom i komfornom porodilištu Opšte bolnice MediGroup.

Program "9 na 9" u porođajnom i postporođajnom periodu podrazumeva sledeće usluge i negu:

 

ZA MAMU

 • porođaj bilo da je prirodnim putem,sa ili bez anaestezije. Porođaj carskim rezom, po indikaciji ginekologa, se doplaćuje

   

 • osnovne laboratorijske analize
 • svu potrebnu negu, osnovne laboratorijske analize i medikamentoznu terapiju
 • ranu postoperativnu rehabilitaciju
 • skidanje konaca posle carskog reza
 • ginekološku kontrolu posle izlaska iz bolnice
 • edukaciju - kako da na pravilan način podižu, hrane, kupaju i neguju svoju bebu

ZA BEBU

 • vitamin K
 • engerix B (za one koji nastavljaju vakcinaciju u državnim domovima zdravlja)
 • BCG vakcina
 • pedijatrijski pregled 5-7 dana po izlasku iz porodilišta
 • osnovne bakteriološke analize za bebu kao i osnovne analize krvi
 • metabolički skrining na hipotireozu i fenilketonurije

Program 9 na 9 je osmišljen kako bi se budućim mamama i tatama obezbedila mogućnost plaćanja na rate i znatno finansijski olakšao tako važan period u njihovim životima. Ovaj program uključuje:

 

 • Vođenje trudnoće
  Kontinuirano praćenje trudnoće od momenta uključivanja u program koje podrazumeva redovne kontrolne ultrazvučne preglede kod ginekologa na mesec ili mesec i po dana, double test, ekspertski ultrazvuk, OGTT test (na indikaciju ginekologa) i osnovne laboratorijske analize.
 • Pretporođajna priprema
  Celokupnu pretporođajnu pripremu koja obuhvata: sve CTG preglede, kompletnu laboratorijsku pripremu za porođaj, pregled interniste sa EKG-om i konsultaciju anesteziologa kao i briseve grla i nosa za oca ukoliko želi da prisustvuje porođaju.
 • Porođaj u porodilištu Opšte bolnice MediGroup
  Porođaj u Porodilištu Opšte bolnice MediGroup prirodnim putem, sa ili bez anestezije, dok se porođaj carskim rezom radi isključivo na indikaciju ginekologa i doplaćuje se.

Pružamo vam i sve najsavremenije usluge koje postoje u današnjoj svetskoj ginekologiji. Ukoliko imate potrebe za korišćenjem posebnih postupaka prenatalne dijagnostike kao što su: biopsija horiona, amniocenteza, kordocenteza, Nifty-prenatalna neinvazivna dijagnostika, i usluge cell saver-a tokom porođaja, u mogućnosti smo da vam ih ponudimo po našem redovnom cenovniku.

 

Kako izgleda ceo postupak?

Cena programa „9 na 9“ iznosi 330.000,00 rsd, uključuje sve tri faze, i deli se na mesečne rate od momenta kada se uključite u program (najkasnije do 28-e nedelje). Koncept je kreiran tako da omogućava ili vaginalni porođaj. Za carski rez potrebna je indikacija ginekologa i doplaćuje se još 40 000 din. Blizanački porođaj se dopunski definiše.

 

Prilikom potpisivanja Ugovora dobija se evidenciona lista koja predstavlja spisak pregleda i analiza koje ulaze u program, kao i vreme (po nedeljama trudnoće) kada su planirani određeni pregledi i analize. Sve što ginekolog eventualno dodatno traži (dodatni pregled specijaliste, laboratorijske analize koje nisu na evidencionoj listi...), plaća se po redovnom cenovniku ustanove.

 

Kada se odlučite za program „9 na 9“, u MediGroup Opštoj bolnici dočekaće vas konsijerž koji će za vas organizovati potpisivanje ugovora i pružiti vam sve dodatno potrebne informacije.

Često postavljana pitanja

Zakazivanje: Call Centar Opšte bolnice MEDIGROUP 011 40 40 100

Osoba za kontakt u bolnici je konsijerž Jelena Dragumilo, jelena.dragumilo@medigroup.rs

Adresa: Milutina Milankovića 3, 11070 Novi Beograd

U ime MediGroup tima zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

Za virtuelni obilazak porodilišta kliknite ovde.

U ime MediGroup tima zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

Za virtuelni obilazak porodilišta kliknite ovde.

Posebna napomena: Program " 9 na 9" ne podrazumeva porođaj od strane Prof Ljubića.

Ovde pogledajte sve usluge ginekologije i akušerstva